Chirurgie Orala

Chirurgie orala

Chirurgie dentara acopera prin tehnici specifice necesitatile pacientilor atunci cand interventiile stomatalogice trebuiesc completate de proceduri si operatii mai complicate. Cea mai frecventa interventie chirurgicala intalnita in stomatologie este extractia dentara. Atunci cand un dinte este foarte distrus si nu mai poate fi refacut sau daca imbolnavirea sa provoaca complicatii, el trebuie extras. Dintele extras se poate inlocui cu un implant dentar. Chirurgia dentoalveolara si chirurgia bucomaxilofaciala permite medicilor specialisti sa rezolve cazurile complicate.

In aceasta categorie enumeram:

 1. chisturile maxilare
 2. granuloamele apicale (necesita rezectii apicale)
 3. molarii de minte inclusi sau semiinclusi
 4. caninii inclusi
 5. extractii dentare prin alveolotomie in cazuri dificile
 6. incizia abceselor periosoase cu punct de plecare dentar
 7. tratament chirurgical pre / proprotetic
 8. descoperirea dintilor inclusi in scop ortodontic
 9. extirparea tumorilor benigne ale partilor moi sau ale oaselor maxilare
 10. chirurgia parodontala
 11. sinus lift extern si intern
 12. augumentari osoase

Augumentari osoase, sinus lifting extern sau intern (folosite in implantologie, diagnosticarea tumorilor maligne si indrumarea pacientilor catre serviciile de specialitate, tehnici curente de extractie a dintilor temporari si permanenti, granuloamele apicale (necesita rezectii apicale), tratamentul de urgenta al accidentelor si complicatiilor extractiei dentare, extractii alveoloplastice (chirurgicale), odontectomia, osteotomia transmaxilara - chiuretajul periapical - amputatie - premolarizare - hemisectie - excizia si plastia frenurilor si bridelor

Clinica SIMOESTET utilizeaza unul dintre laserele de ultima generatie LITEMEDICS pentru chirurgie, vedeti echipamentele aici.