Dr. Adrian
Tudor

Un chirurg bun iti explica toate optiunile de tratament potrivite pentru tine si te ajuta sa intelegi si sa alegi solutia optima. Situatiile pe care le depasim, ofera o incredere sporita pacientilor nostri si o intelegere mai buna asupra sanatatii unui zambet frumos. Ma consider norocos sa pot munci intr-un domeniu care iti ofera atat de multe zambete, atat de multe satisfactii.

Programari online si telefonice

Participant la numeroase conferinte

Tehnici de ultima generatie

Echipamente moderne

https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/adriantudorpagina.png

Programati o sedinta

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2020/03/img-booking.png

  Un chirurg bun iti explica toate optiunile de tratament potrivite pentru tine si te ajuta sa intelegi si sa alegi solutia optima

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/adriantudorsemnatura.png

  “Nascut intr-un oras idilic, Piatra Neamt, oras istoric de o frumusete care a inspirat numerosi oameni de valoare, am petrecut copilaria apreciind frumusetea si natura. Astfel ca, dupa terminarea liceului, mi-am indreptat atentia spre o facultate care sa-mi poata oferi cele mai noi informatii si astfel am ales Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Vest Vasile Goldis din Arad (2004-2010), cotata drept facultate cu statul european si cu acces la o biblioteca cu o vasta bibliografie moderna de profil.

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/dradriantudorpagina2.png

  Pasiunea spre chirurgie s-a nascut de pe bancile facultatii, inca de la primele laboratoare de anatomie, astfel ca la terminarea facultatii mi-am urmat visul si am absolvit examenul de rezidentiat in specialitatea chirurgiei dento-alveolare. Perioada rezidentiatului (2010-2013) am ales sa o urmez aproape de casa si de oamenii valorosi din cadrul sectiei de chirurgie OMF din cadrul spitalului Sf.Spiridon Iasi, unde am avut onoarea sa invat de la cei mai buni chirurgi din regiunea moldovei, cunostinte pe care le-am fructificat si inmultit urmand numeroase cursuri de specialitate atat in tara cat si in afara tarii.

  Toate acestea m-au ajutat sa inteleg ca impreuna cu pacientii putem reusi sa formam o echipa care sa treaca cat mai usor peste obstacolele reabilitarii complexe ale aparatului dento-maxilar, reusind astfel sa restabilim increderea intr-un zambet sanatos.

  Un chirurg bun iti explica toate optiunile de tratament potrivite pentru tine si te ajuta sa intelegi si sa alegi solutia optima. Situatiile pe care le depasim, ofera o incredere sporita pacientilor nostri si o intelegere mai buna asupra sanatatii unui zambet frumos. Ma consider norocos sa pot munci intr-un domeniu care iti ofera atat de multe zambete, atat de multe satisfactii.”

  Program de lucru

  Il puteti gasi pe Dr. Adrian Tudor in clinica Simoestet o data la trei saptamani, miercurea, intre orele 08:00 Р18:00

  Luni
  -
  Marti
  -
  Miercuri
  08:00 - 18:00
  Joi
  -
  Vineri
  -
  Sambata - Duminica
  Inchis

  Dr. Tudor
  Curriculum vitae

  • Educatie si experienta
  • Conferinte / Diplome / Premii
  • Pasiuni si Interese

  In curs de actualizare

  In curs de actualizare

  In curs de actualizare

  Simoestet

  O echipa de specialisti in medicina dentara pregatita sa va ajute sa obtineti zambetul mult visat.

  Premiile Noastre
  Social Media

  Tineti legatura cu Simoestet si pe pagina noastra de Facebook. Cu un singur like puteti fi la curent cu ultimele noutati despre noi.

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/10/facebookfooter.png