Dr. Andreea
Potoceanu

Imi place sa lucrez cu pacienti de orice varsta, sa ofer incredere si siguranta, deoarece fiecare consultatie poate, are in spate o mica poveste, iar rolul nostru este sa ascultam cerintele si necesitatile fiecaruia si sa reusim sa redam zambetul mult dorit fiecarui pacient care ne calca pragul.

Programari online si telefonice

Participant la conferinte

Tehnici de ultima generatie

Echipamente moderne

https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/DrAndreea2.png

Programati o sedinta

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2020/03/img-booking.png

  Multumirea si zambetul redat pacientilor este cea mai mare satisfactie.

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/andreea.png

  “De mica mersul la stomatolog pentru mine a fost… destul de neplacut. Parintii mei incercau prin fel si fel de metode sa ma convinga ca este pentru binele meu cu numeroase promisiuni, insa fara succes. Cand intr-o zi cu ajutorul unui doamne doctor foarte draga mie (alaturi de care lucrez si astazi) 😀 , am reusit sa trec peste aceasta teama si sa vad ca mersul la dentist poate deveni si placut.

  In timp, am inceput sa indragesc aceasta meserie si visul meu era sa reusesc sa redau zambetele pacientilor mei, reducand astfel anxietatea si frica cu care ne-am confruntat probabil multi dintre noi.

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/DSC_3095-1-scaled.jpg

  In anul 2012 am fost admisa in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi, Facultatea de Medicina Dentara, iar 6 ani mai tarziu visul meu devenise realitate.

  Job-ul de medic stomatolog este unul in care invatarea si cresterea profesionala trebuie sa fie continua, de aceea de-a lungul timpului am participat la cursuri si congrese din domeniul stomatologiei generale, pentru a fi cat mai mult la curent cu noile tehnologii. De asemenea continui studiile si in prezent ca medic rezident in cadrul Spitalului “Sf. Spiridon” din Iasi.

  Faptul ca am facut voluntariat ca medic stomatolog intr-o casa de copiii, m-a facut sa vad viata cu alti ochi, si sa ajung la concluzia ca tot ce avem in viata e un dar, iar daca avem posibilitatea sa oferim oamenilor un zambet adevarat, este o mare bucurie si satisfactie.

  Imi place sa lucrez cu pacienti de orice varsta, sa ofer incredere si siguranta, deoarece fiecare consultatie poate, are in spate o mica poveste.

  Este important sa ajutam pacientul sa priveasca situatia medicala personala in ansamblu, sa il ajutam sa treaca peste stresul si anxietatea pe care des o intalnim in cabinet, si sa inteleaga beneficiile actului medical necesar si totodata riscurile lipsei acestuia. O comunicare buna bazata pe sinceritate, incredere si corectitudine ajuta foarte mult in acest caz.

  Pe plan personal, imi place mult sa calatoresc si sa cunosc noi culturi. De asemenea, imi place sa gatesc si sa experimentez bucate internationale si cat mai “complicate”. 😀

  Timpul liber il petrec de regula impreuna cu copiii mei, incercand sa le fac o copilarie cu momente frumoase si cat mai memorabile.”

  Program de lucru

  Zilele si intervalul orar in care o puteti gasi pe Dr. Andreea Potoceanu in clinica Simoestet.

  Luni
  8:00 - 14:00
  Marti
  14:00 - 20:00
  Miercuri
  8:00 - 14:00
  Joi
  14:00 - 20:00
  Vineri
  alternativ
  Sambata - Duminica
  Inchis

  Dr. Potoceanu
  Curriculum vitae

  • Educatie si experienta
  • Conferinte / Diplome / Premii
  • Pasiuni si interese

  2012 – 2018 – Diploma de Licenta “Medic Stomatolog” – Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi – Facultatea de Medicina Dentara

  • In perioada 01/01/2020 – 01/09/2020, Dr. Potoceanu a participat la un program de voluntariat ca medic stomatolog generalist in cadrul “Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Al. Rosca” prin proiectul “Dental Life Social
  • Din ianuarie 2021, ocupa pozitia de medic rezident Stomatologie Generala in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta “Sf. Spiridon” Iasi
  • Din noiembrie 2018 si pana in prezent o puteti gasi la clinica Simoestet Piatra Neamt, unde Andreea este medic stomatolog generalist.

  In curs de actualizare

  In afara orelor de munca, Andreea isi petrece timpul liber alaturi de familia si copiii ei, unde pune accent pe formarea de amintiri frumoase alaturi de cei dragi. Pe langa asta, gatitul (in special retetele complicate) este o provocare la fel de mult cat este si o pasiune.

  Nu in ultimul rand, Andreea nu ar spune niciodata nu unei calatorii spontane, in special in afara tarii, stiind ca acest lucru ii va da ocazia sa cunoasca culturi noi si sa traiasca un alt gen de experiente.

  Simoestet

  O echipa de specialisti in medicina dentara pregatita sa va ajute sa obtineti zambetul mult visat.

  Premiile Noastre
  Social Media

  Tineti legatura cu Simoestet si pe pagina noastra de Facebook. Cu un singur like puteti fi la curent cu ultimele noutati despre noi.

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/10/facebookfooter.png