Dr. Ioan
Craciun

Fiecarui pacient caruia i s-a indicat un tratament endodontic trebuie sa inteleaga ca realizarea corecta si la timp al acestuia este unica si cea mai buna sansa a unui dinte, de a-si exercita rolul primordial multi ani de acum inainte.

Programari online si telefonice

Lucrari dentare la microscop

Tehnici de ultima generatie

Echipamente moderne

https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/drioancraciun.png

Programati o sedinta

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2020/03/img-booking.png

  Dintele netratat nici azi, nici maine, in gura mult timp nu ramane.

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/semnaturacraciun.png

  “Stimati cititori, fosti sau viitori pacienti ai clinicii Simoestet, doresc sa ma prezint succint, dar mai cu seama sa  elucidez, pe intelesul tuturor, domeniul stomatologic in care performez .

  Ma numesc Craciun Ioan. Am absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa, Iasi in anul 2016. Urmatorii 3 ani i-am dedicat rezidentiatului in Specialitatea Endodontie din cadrul Spitalului Sf. Spiridon, cu finalizarea studiilor si obtinerea statutului de medic Specialist in domeniu.

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/DSC_3041-scaled.jpg

  Aceasta experienta a fost coafata de cursuri valoroase precum: Endodontie cu pasiune , sustinut de Dr. Moldoveanu Bogdan 2018, 2019, Congresul ReEndoMeeting 2020, Curs Workshop Provocari Endodontice si solutii clinice de success, Dr. Sebastian Lupu, 2021.

  In periplul carierei mele de medic stomatolog, Endodontia a fost o provocare continua, pe cat de frumoasa, pe atat de solicitanta – un univers pe care il poti palpa, dar niciodata nu il vezi in intregime, o cautare constanta de solutii si optimizari, care nu suporta jumatati de masura.

  Din acest motiv, in cadrul oricarui tratament, aplic cele mai noi si performante tehnici, nu omit nici o etapa curativa, iar magnificatia microscopului ma ajuta sa ating perfectiunea tratamentului la care aspir de fiecare data.

  Fiecarui pacient caruia i s-a indicat un tratament endodontic trebuie sa inteleaga ca realizarea corecta si la timp al acestuia este unica si cea mai buna sansa a unui dinte, de a-si exercita rolul primordial multi ani de acum inainte.

  Este sansa dumneavoastra, a pacientilor, de a va bucura de un zambet sanatos si de o masticatie eficienta, de a evita pierderi  dureroase si costisitoare pe termen lung. De aceea consider Endodontia unul din pilonii de baza ai stomatologiei.

  Si fiindca in viata de zi cu zi deviza mea este nu lasa pe maine ce poti face astazi, imi extind orizonturile cunoasterii cu fiecare ocazie, principala mea sursa de energie fiind familia, cu care nu ezit sa-mi petrec tot timpul liber.”

  Program de lucru

  Zilele si intervalul orar in care il puteti gasi pe Dr. Ioan Craciun in clinica Simoestet.

  Luni
  8:00 - 20:00
  Marti
  -
  Miercuri
  -
  Joi
  -
  Vineri
  8:00 - 20:00
  Sambata - Duminica
  Inchis
  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/DSC_3045-scaled.jpg

  Imi doresc sa ofer fiecaruia cel mai bun rezultat, iar pentru asta, va astept cu drag la clinica Simoestet.

  Dr. Craciun
  Curriculum vitae

  • Educatie si Experienta
  • Conferinte / Diplome / Premii
  • Pasiuni si Interese

  2010-2016 – Diploma Licenta Medic Dentist – Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa Iasi , Facultatea de Medicina Dentara

  2017-2020 – Medic rezident Endodontie , Spitalul clinic de Urgenta  Sf Spiridon  ,Iasi – medic specialist

  2020 – prezent – Medic rezident Protetica , Spitalul clinic de Urgenta  Sf. Spiridon , Iasi

  2018, 2019 – Endodontie cu pasiune – Dr. Moldoveanu Bogdan

  2020 – Congresul ReEndoMeeting

  2021 – Curs Workshop Provocari Endodontice si solutii clinice de success – Dr. Sebastian Lupu

  In viata de zi cu zi deviza mea este nu lasa pe maine ce poti face astazi, imi extind orizonturile cunoasterii cu fiecare ocazie, principala mea sursa de energie fiind familia, cu care nu ezit sa-mi petrec tot timpul liber.

  Simoestet

  O echipa de specialisti in medicina dentara pregatita sa va ajute sa obtineti zambetul mult visat.

  Premiile Noastre
  Social Media

  Tineti legatura cu Simoestet si pe pagina noastra de Facebook. Cu un singur like puteti fi la curent cu ultimele noutati despre noi.

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/10/facebookfooter.png