Dr. Laura
Sandu

Imi place sa cred ca dantura este eticheta fiecarui om, de aceea consider ca  un zâmbet frumos reprezintă cartea de vizită a pacientului si, în acelasi timp, este o opera de artă a medicului stomatolog.

Programari online si telefonice

Participant la conferinte

Tehnici de ultima generatie

Echipamente moderne

https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/drlaurasandualternativ.png

Programati o sedinta

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2020/03/img-booking.png

  Nici un lucru maret nu a fost realizat fara pasiune.

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/laurasandusignature.png

  “In ciuda faptului ca sunt o fire careia nu prea ii place sa se destainuie, de aceasta data voi face o exceptie si voi dezvalui cateva lucruri despre persoana mea.

  Ce va pot spune despre mine? Decizia de a alege profesia de medic stomatolog a venit in anul 2011, cand am fost admisa in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie, din Targu Mures, Facultatea de Medicina Dentara. Dupa o perioada de 6 ani de studii universitare, in anul 2017 deveneam licentiata in Medicina stomatologica. Tot in acest an am intrat in sanul familiei Simoestet.

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/256580710_956306715243272_2920311817315776243_n.jpg

  Dragostea pentru stomatologie a luat nastere treptat, dar sigur, datorita unor persoane minunate, pe care le-am intalnit de-a lungul anilor, pasionate la randul lor de frumos si care mi-au insuflat valorile si pasiunea din spatele lor.

  Astazi, medicina stomatologica  a evoluat extrem de mult, rolul medicului stomatolog ramanand, insa, unul bine definit. Ca medic, pun comunicarea pe primul loc în relatia cu pacientii.

  Stomatologia nu poate fi facuta oricum, ci doar cu si din pasiune. Practic stomatologia de dragul oamenilor, din dorinta de a-i ajuta, iar acest lucru  îmi dă puterea și ambiția de a mă perfecționa continuu și de a încerca în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Iubesc ceea ce fac, iar în felul acesta am certitudinea că am ales meseria care mi se potrivește. Mulțumirea pacientilor la finalul unui tratament  este cea mai mare satisfactie a mea.

  Imi place sa cred ca dantura este eticheta fiecarui om, de aceea consider ca  un zâmbet frumos reprezintă cartea de vizită a pacientului si, în acelasi timp, este o opera de artă a medicului stomatolog.

  Intotdeauna mi-a făcut o plăcere deosebită sa lucrez cu copii și sa ma bucur de sinceritatea lor, iar faptul că am ajuns sa fiu „dentist de copii” este o coincidenta frumoasa a sortii. Imi place să lucrez cu prichindeii si sa ii invăt cum sa aiba grija de dintisorii lor. Consider ca medicul stomatolog trebuie sa fie mai întai prietenul lor, pentru a le castiga increderea si atentia. Lucrul cu micutii pacienti cere o abordare diferita fata de lucrul cu adultii, insa satisfactia pe care o ai atunci când un copil vine cu drag la tine pentru a-i trata dintisorii nu se compara cu nimic.”

  Program de lucru

  Zilele si intervalul orar in care o puteti gasi pe Dr. Laura Sandu in clinica Simoestet.

  Luni
  13:00 - 20:00
  Marti
  08:00 - 16:00
  Miercuri
  13:00 - 20:00
  Joi
  08:00 - 16:00
  Vineri
  13:00 - 20:00
  Sambata - Duminica
  Inchis

  Dr. Sandu
  Curriculum vitae

  • Educatie si experienta
  • Conferinte / Diplome / Premii
  • Pasiuni si interese

  2011-2017 – Diploma de Licenta – Doctor Medic Stomatolog – Universitatea de Medicina si Farmacie Tirgu Mures, Facultatea de Medicina Dentara

  Din 06.12.2017 pana in prezent ocupa pozitia de Medic Stomatolog General si Pedodont in clinica Simoestet

  Din 01.01.2021 pana in  prezent figureaza in calitate de medic rezident stomatologie generala in cadrul Spitalului clinic de Urgenta Sfantul Spiridon Iasi

  Maratonul de Estetica Dentara Moderna Editia 008 – Poiana Brasov, 9-10 noiembrie 2018

  Curs intensiv de endodontie la microscop – Bucuresti, 13-14  septembrie 2018

  Certificate Endo innovations – Iasi, 24 mai 2018

  Programul “Stomatologie Pediatrica din experienta”, Editia I, organizat de ADOM – Sibiu, 21 februarie 2020

  Congres Paro-Protetica al AMSPPR – Bucuresti, 25-27 februarie 2021

  Certificat Guided Biofilm Therapy, 27 mai 2021

  Curs Practic de Parodontologie – Modulul I – Ploiesti, 16-17 iulie 2021

  Calatoriile si plimbarile se regasesc printre principalele placeri, dar pe primul loc este timpul petrecut cu familia si cei dragi.

  In timpul liber  prefer sa ma hranesc din pasiunea pentru muzica si cea pentru lectura. Fiind din copilarie o pasiune, cantatul la chitara a ramas unul dintre atuurile prin care reusesc sa aduc zambetul pe chipul celor din jurul meu.

  Simoestet

  O echipa de specialisti in medicina dentara pregatita sa va ajute sa obtineti zambetul mult visat.

  Premiile Noastre
  Social Media

  Tineti legatura cu Simoestet si pe pagina noastra de Facebook. Cu un singur like puteti fi la curent cu ultimele noutati despre noi.

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/10/facebookfooter.png