Clinica Simoestet Piatra Neamt
Despre noi

Clinica Dentara Simoestet a fost inaugarata in anul 2016 de catre Dr. Taranu Simona Mihaela, care a avut viziunea si curajul de a lansa conceptul de clinica dentara, bazandu-se pe experienta profesionala si manageriala obtinuta in cei 16 ani de activitate in cabinetul propriu.
Aceasta a venit din dorinta de a oferi tratamente premium la standarde internationale pe care nu le poti realiza decat cu o echipa medicala specializata. Totul pentru ca pacientii sa beneficieze de cea mai buna ingrijire medicala si sa le putem oferi toata gama de servicii pe care o cuprinde stomatologia intr-un singur loc.

ECHIPAMENTE MODERNE

Momentan clinica Simoestet va pune la dispozitie 5 cabinete medicale dotate cu aparatura ultramoderna, radiologie dentara retroalveolara si o echipa formata din 7 medici specializati.

TEHNOLOGIE DENTARA DE ULTIMA ORA

Clinica noastra stomatologica este dotata cu cele mai performante aparate si echipamente din domeniu. Este important pentru orice medic dentist sa aiba la dispozitie cele mai moderne echipamente, acest lucru traducandu-se printr-o durata mai mica a tratamentului, executie perfecta si lipsa durerii. Pentru a ne pastra in top-ul celor mai buni specialisti, ne actualizam in mod regulat cunostintele prin dezvoltarea profesionala. Acest angajament fata de munca noastra si pacientii nostri duce la succesul activitatii de la Simoestet.

https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/11/DSC_2895-1-scaled.jpg

Cum ar fi daca vizitele la dentist ar fi o ocazie pentru surprize placute?

Exista anumite locuri care vibreaza de energie pozitiva, unde imediat ce ai intrat te simti in deplina siguranta si confort, aproape ca acasa. Un astfel de loc este si Clinica Simoestet.

https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/09/simoestetsemnaturaalb.png

Cautati o clinica stomatologica?

Fiti siguri ca investitia dumneavoastra in sanatate va fi o investitie buna. Noi va vom face sa uitati de fobia mersului la dentist. Va asteptam cu zambetul pe buze, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati sau sa completati formularul de mai jos si va vom suna noi!

  Selectati medicul

  Data programarii

  Scurt istoric cu evolutia clinicii Simoestet

  2004 – 2021

  2004

  Cabinet Medical Individual

  In anul 2004, dupa terminarea stagiaturii in cadrul policlinicii Piatra Neamt, Dr. Simona-Mihaela Taranu decide sa isi urmeze visurile si alege sa faca asta deschizand un cabinet medical individual de stomatologie, gata sa ofere clientilor din acea vreme tratamente contextuale si un loc in care “frica de stomatolog” sa fie inexistenta.

  2016

  In februarie 2016 ia nastere clinica Simoestet

  La inceputul anului 2016, din dorinta de expansiune si continua dezvoltare, ia nastere clinica Simoestet Piatra Neamt, cu un scop principal bine definit: servicii medicale stomatologice de inalta calitate pentru toti nemtenii. In timp, Simoestet devine casa pentru nu mai mai putin de 5 cabinete stomatologice cu medici competenti si profesionisti in diverse ramuri ale stomatologiei.

  2021

  Lansarea noului website Simoestet

  Dupa 5 ani de activitate sub numele de “Simoestet”, clinica stomatologica din Piatra Neamt isi schimba infatisarea in online, aducand o noua fata website-ului propriu, dandu-le clientilor posibilitatea sa se programeze si sa interactioneaze cu membrii echipei direct de pe site. Programari online, intrebari si raspunsuri si o descriere detaliata a tuturor serviciilor pe care Simoestet Piatra Neamt le ofera.

  [bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

  Program de lucru

  Ne puteti gasi in clinica noastra aflata pe B-dul Decebal 76, Precista (al doilea bloc inainte de Restaurant Laguna).

  Luni
  8:00 - 20:00
  Marti
  8:00 - 20:00
  Miercuri
  8:00 - 20:00
  Joi
  8:00 - 20:00
  Vineri
  8:00 - 20:00
  Sambata - Duminica
  Inchis

  Aveti o urgenta?

  Sunati-ne la 0745 281 725 sau 0743 021 586.

  Simoestet

  O echipa de specialisti in medicina dentara pregatita sa va ajute sa obtineti zambetul mult visat.

  Premiile Noastre
  Social Media

  Tineti legatura cu Simoestet si pe pagina noastra de Facebook. Cu un singur like puteti fi la curent cu ultimele noutati despre noi.

  https://simoestet.ro/wp-content/uploads/2021/10/facebookfooter.png